BOMBA! Nereguli la transferul lui Bale la Real! Acuzatii deosebit de grave pentru Florentino Perez!

Vineri 06 Septembrie 2013, 17:26

	BOMBA! Nereguli la transferul lui Bale la Real! Acuzatii deosebit de grave pentru Florentino Perez!

► Marian, asta e pentru tine! Primul meci din istorie jucat acasa: Dinamo–Veszprem, sambata 19:00, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Aboneaza-te la canalul nostru de YouTube si vezi cele mai tari clipuri video

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Transferul istoric al lui Gareth Bale la Real Madrid naste suspiciuni in Spania, acolo unde va incepe o ancheta! Doi minstri olandezi au dezvaluit ca transferul a fost finantat de banca spaniola Bankia a finantat Realul cu 101 milioane de euro, insa banca se afla in faliment si abia a fost salvata de Uniunea Europeana in aceasta vara.

Iritati de ideea ca transferul lui Bale la Real ar putea fi facut pe banii cetatenilor europeni, Gert Wilders si  Dirk Jan Eppink au cerut o ancheta pentru ca banca nu se afla in acest moment in postura de a finanta asemenea afaceri.

Este cunoscuta metoda lui Florentino Perez de a realiza transferuri istorice la Real Madrid cu imprumuturi de la banca. Cristiano Ronaldo si Kaka au fost adusi in 2009 pe sume record prin imprumuturi de la Caja Espana.

Bankia a negat implicarea in transferul lui Bale, insa olandezii insista ca e cazul unei anchete.

BRAT