BOMBA la Real! Perez i-a dat OK-ul pentru transfer unui titular pe doar 60 de milioane de euro! El are clauza de 150 mil! Momentul care a SOCAT fanii:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Decembrie 2013, 21:15

	BOMBA la Real! Perez i-a dat OK-ul pentru transfer unui titular pe doar 60 de milioane de euro! El are clauza de 150 mil! Momentul care a SOCAT fanii:

►SPORT.RO: Viitorul - Astra marti 20:30 si Petrolul - Vaslui miercuri 19:00 ► PRO TV: Dinamo - Pandurii miercuri 21:30 si Steaua - Otelul joi 20:30. Bate Cupa!

Sergio Ramos este in negocieri cu sefii clubului pentru a-si prelungi intelegerea cu Real Madrid. Numai ca Florentino Perez a dezvaluit nu e multumit de suma pe care o cere capitanul madrilenilor, asa ca i-a dat o veste ciudata.

Ziaristii de la postul de radio spaniol Cadena Ser au anuntat ca Perez vrea sa-l lase sa plece pentru suma de 60 de milioane de euro.

Optiunile sale sunt granzii Europei, inclusiv rivala din Barcelona, Ramos insusi mergand la presedintele clubului sau si l-a informat ca exista interes pentru semnatura sa. Acest lucru nu il deranjeaza pe Florentino Perez, chiar daca e vorba de o mutare la Barca.

Totusi, trebuie mentionat ca Ramos are o clauza de 150 de milioane de euro in acest moment, iar mutarea sa pentru doar 60, eventual, ar insemna o diferenta financiara negativa pentru club. Conform transfermarkt, Ramos este cotat la 40 mil. de euro.

Sergio Ramos are 27 de ani si joaca la Real din 2005.

LIVE UPDATE. Situaţia cazurilor de coronavirus din România, duminică 29 martie. 308 cazuri noi
BRAT