BOMBA la Real Madrid! Florentino Perez a luat o decizie istorica! Ce se intampla cu Ronaldo dupa petrecerea din club! 

Autor: Sport.ro
Joi 12 Februarie 2015, 17:01

	BOMBA la Real Madrid! Florentino Perez a luat o decizie istorica! Ce se intampla cu Ronaldo dupa petrecerea din club! 

Cristiano Ronaldo nu mai este netransferabil, a decis Florentino Perez dupa ce a vazut imagini de la ziua portughezului. 

Faptul ca a petrecut in club dupa 0-4 cu Atletico Madrid ii poate fi fatal lui Ronaldo, care nu mai este considerat netransferabil de catre Florentino Perez.

Potrivit El Confidencial din Spania, Perez s-a enervat rau dupa ce a vazut cum a petrecut Ronaldo in club si a decis sa accepte o oferta buna pentru portughez, daca aceasta va veni. Perez e de parere ca la 30 de ani, Ronaldo nu mai are cum sa progreseze in perioada urmatoare la Madrid si vrea sa profite de forma buna din ultimii ani si sa-l vanda pe o suma imensa pe castigatorul Balonului de Aur.

"A ras de Messi in ultimii doi ani, iar acum face una ca asta!", ar fi fost reactia lui Perez cand a vazut inregistrarile cu petrecerea de 30 de ani a lui Ronaldo.

El Confidencial scrie ca Manchester United, Manchester City si PSG sunt singurele cluburi disponibile sa plateasca oricand o suma uriasa de transfer pentru Ronaldo, cu un avantaj pentru United, clubul care l-a vandut in 2009 la Madrid pentru 94 de milioane de euro, record la acea vreme.

In afacerea cu United ar putea sa intre David De Gea, portarul dorit cu insistenta de Real, dar care e indispensabil pentru Van Gaal in acest moment. 

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies