BOMBA la Madrid! Ronaldo nu mai vorbeste cu clubul! Ordinul dat impresarului spune totul despre viitorul sau! CATASTROFA este la un pas:

Autor: Sport.ro
Marti 13 August 2013, 21:02

	BOMBA la Madrid! Ronaldo nu mai vorbeste cu clubul! Ordinul dat impresarului spune totul despre viitorul sau! CATASTROFA este la un pas:

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Spaniolii de la Sport.es scriu ca Real Madrid este in cea mai ingrata pozitie de la transferul lui Ronaldo incoace. Venit ca vedeta a lui United, pentru 94 de mil. de euro, Ronaldo mai are acum doar doi ani de contract si ganduri sa plece!

Cum PSG, Monaco si acelasi United sunt interesate de el, Ronaldo a decis ca nu va mai sta la discutii pentru o prelungire cu Florentino Perez.

Real era destul de sigura ca totul se va rezolva, insa Cristiano i-a spus agentului sau, Mendes, sa nu mai discute nimic pana in septembrie, adica dupa ce se incheie perioada de mercato.

Si asta pentru ca Ronaldo vrea sa vada daca Real va plati acea suta de milioane de euro pentru Gareth Bale. Daca se face transferul, atunci vrea sa ceara o suma colosala, scriu spaniolii.

Si anume: prima de prelungire uriasa si un salariu care sa fie de 20 de milioane de euro, cat i-ar oferi, net, in mana, Monaco, PSG sau United.

Evident, Perez are mari emotii: il poate pierde pe Ronaldo liber, in 2015, daca nu reuseste sa il faca sa semneze sau poate sa-l vanda pentru bani mai putini, suma fiind din ce in ce mai mica cu cat se apropie expirarea contractului sau.

Ultima varianta, una de-a dreptul halucinanta, este ca Ronaldo sa fie lasat sa plece pentru clauza de reziliere: adica 1.000.000.000 (un MILIARD) de euro!!

Ce se va intampla pana la urma, nu stie nimeni, insa doar luna august, pana la final ne va spune cu siguranta. Si Ronaldo, desigur.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT