Spania

Barcelona spera sa SCAPE de interdictia la transferuri! Cum ar putea sa faca o noua mutare extraterastra in vara viitoare

Presa din Catalunya anunta ca cei de la Barcelona au sperante ca vor putea sa ia jucatori fie in iarna, fie in vara viitoare!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Septembrie 2014, 12:47
Data actualizarii: Marti 16 Septembrie 2014, 12:43

FIFA a sanctionat-o pe Barcelona cu interdictia la transferuri in urmatoarele 2 perioade de mercato pentru ca au adus, ilegal conform regulamentului, 10 copii din afara UE la La Masia. Cei de la Barcelona au facut apel la Tribunalul de la Lausanne iar aceasta este cheia prin care cei de la Barca pot scapa.

Nu exista vreo data finala pentru anuntarea deciziei de catre cei de la TAS iar oficialii Barcei vor ca interdictia sa fie suspendata in cazul in care TAS amana luarea unei decizii. Astfel, cei de la Barca ar putea sa faca transferuri la iarna daca TAS nu ia o hotarare.

In acest moment, cei de la Barca sunt constienti ca daca nu fac nimic, nu vor putea sa transfere nici la iarna, nici in vara viitoare. Astfel, vor face aceasta cerere catre FIFA urmand sa depinda de TAS. Cei de la Barcelona spera oricum ca TAS sa injumatateasca pedeapsa, urmand ca Barca sa nu poata faca transferuri in doar o perioada de mercato.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies