Barcelona lui Guardiola a dat peste cap toate statisticile!

Autor: Sport.ro
Luni 06 Octombrie 2008, 15:16
Barcelona lui Guardiola a dat peste cap toate statisticile: cu 22 de goluri in sase partide, echipa condusa de Messi a spart toate topurile.

Pentru prima oara in istorie, Barcelona a marcat cinci goluri pe Camp Nou in primele 27 de minute. Recordul data din 1942.

Barca nu a mai marcat sase goluri in doua partide diferite in aceeasi saptamana din sezonul 2002-2003, de la partidele cu Racing si Alavés. Sporting si Atletico au simtit pe pielea lor ce inseamna furia ofensiva a Barcei.

Sase victorii consecutive a obtinut Barca in era Guardiola, insa recordul dateaza din sezonul 2005-2006, cand trupa condusa de Frank Rijkaard a reusit 18 victorii consecutive.

Rafa Márquez a reusit sa inscrie cel de-al patrulea gol din corner pentru Barca, in conditiile in care, sezonul trecut, au fost date doua goluri din 379 de cornere.

Barca conduce si la suturile care s-au oprit in bara - 10, cu trei mai multe decat Osasuna.

Xavi este singurul care a scapat sistemului de rotatie impus de Guardiola. Xavi este singurul jucator care a fost titluar in 10 partide consecutive, din lotul de 18 fotbalisti. Bojan Krkic si Sylvinho au fost jucatorii care nu au intrat pe teren niciun minut.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies