Barca confirma: lovitura de 26 de milioane de euro pentru Neymar! Catalanii au anuntat public ca nu vor achita banii

Barca confirma: lovitura de 26 de milioane de euro pentru Neymar! Catalanii au anuntat public ca nu vor achita banii

Barcelona nu ii va plati tatalui atacantului Neymar comisionul de 26 de milioane de euro din transferul la PSG.

FC Barcelona a anuntat, prin intermediul purtartorului de cuvant Josep Vives, ca nu ii va plati tatalui atacantului brazilian Neymar comisionul de 26 de milioane de euro, stabilit in 2016, cand jucatorul si-a prelungit contractul cu gruparea catalana pana in 2026.

"Clauza avea trei conditii: Jucatorul sa nu negocieze cu un alt club inainte de 31 iulie 2017, fotbalistul sa-si exprime public intentia de a respecta contractul si ca plata sa se faca la 1 septembrie pentru a ne asigura ca nu pleaca la un alt club", a declarat Vives.

Barcelona a blocat, marti, plata comisionului de 26 de milioane de euro, asteptand sa vada daca jucatorul ramane sau nu. Neymar senior le ceruse celor de la PSG sa efectueze transferul dupa 31 iulie, pentru a lua si cei 26 de milioane de euro de la Barcelona, pe langa comisionul de aproximativ 36 de milioane de la vicecampioana Frantei.

Barcelona i-a virat, in octombrie 2016, un comision de 14 milioane de euro lui Neymar sr, iar a doua transa, cea de 26 de milioane de euro, trebuia achitata in aceasta vara.

PSG a platit clauza de reziliere a contractului lui Neymar cu FC Barcelona, in valoare de 222 de milioane de euro. Neymar a fost deja prezentat ca noul jucator al echipei din capitala Frantei.

Brazilianul va avea un salariu net intre 30 de milioane de euro pe an, dublu fata de cel de la FC Barcelona, si 50 de milioane de euro. El va primi si o prima de instalare de 60 de milioane de euro, suma in care nu intra comisionul pe care PSG il va plati tataului atacantului.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO

OMS consideră puţin probabil ca pandemia de Covid-19 să se încheie anul acesta
BRAT

Modifică setările cookies