Atac INCREDIBIL la adresa lui Messi! 'De ce sa nu faca el INCHISOARE?' Ce se intampla in dosarul de evaziune

Atac INCREDIBIL la adresa lui Messi! 'De ce sa nu faca el INCHISOARE?' Ce se intampla in dosarul de evaziune

Problemele nu se mai termina pentru Messi in dosarul de evaziune fiscala in care e judecat!

Politicianul comunist Alberto Garzon sustine ca Ministerul Finantelor din Spania a negociat cu Messi, care va scapa de sanciunile care i-ar fi fost aplicate unui cetatean normal.

"In tara asta, daca numele tau e Messi si daca dai cati bani e nevoie sa dai inapoi, apoi negociezi cu ministerul, nu mergi la inchisoare. Asta nu e justitie!", a atacat Garzon.

Messi si tatal sau, Jorge, sunt implicati intr-un proces cu statul spaniol, care i-a acuzat ca au fentat plata a 4 milioane de euro intre 2007 si 2009 prin intermediul unor companii din Belize si Uruguay. Chiar daca au respins orice acuzatie, reprezentantii lui Messi au acceptat plata unor plati compensatorii in valoare de 5 milioane de euro, in august 2013.

Conform Marca, procurorii accepta faptul ca Messi ar fi putut sa nu stie de activitatile ilegale care se intamplau in spatele numelui sau, dar judecatorul caruia i-a fost repartizat cazul a negat ca acest argument inlatura raspunderea in ceea ce-l priveste pe fotbalist.

Tot Marca scrie ca Messi 'va scapa aproape sigur de inchisoare', o eventuala condamnare urmand sa-i incheie cariera la nivel inalt si sa aiba un impact devastator in ceea ce-l priveste pe super fotbalistul Barcelonei.
 

Citeste si:Lionel Messi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ședință de guvern. Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie
BRAT
Modifică setările cookies