Cicinho raul Real Madrid Spania

ATAC fara precedent la adresa lui Raul: "Este un sifonar fara caracter!" Vezi dezvaluiri din vestiarul Realului

Cicinho a dat un interviu incendiar in Brazilia, in care vorbeste despre secretele din vestiarul Realului si il acuza pe Raul ca ar fi "sifonar".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Martie 2010, 11:58
Data actualizarii: Miercuri 10 Martie 2010, 12:12

Cicinho, care acum joaca la Sao Paulo, a vorbit despre perioada petrecuta la Real intre 2005 si 2007. Brazilianul spune atmosfera din vestiarul Realului este una groaznica, mai ales din cauza "bisericutelor" formate de jucatorii spanioli impotriva strainilor, dar si pentru ca Raul este un jucator privilegiat.

"Cand am plecat de la Real, toata lumea mi-a spus ca sunt nebun, insa eu stiam ce infern traiam acolo. Fanii nu sunt o problema, ci ce se intampla in vestiar. Strainii au fost mereu marginalizati. Vedeti ce se intampla cu Kaka. De cand a venit la Real i se pune la indoiala valoarea", a spus Cicinho.

"Raul este un jucator privilegiat de club, insa este normal, echipa se numeste <Raul Madrid>. Totusi, tot ce se intampla in vestiar aparea in presa. Raul este singurul jucator care are o relatie speciala cu presa. De la el au pornit si acuzatiile ca Ronaldo ar fi fost gras".

Cicinho a continuat cu atacul la adresa lui Raul: "La nationala Spaniei nu vin decat jucatorii care au caracter, se vede ca el nu are loc acolo".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!