Fotbalul e TRATAMENTUL lui! Tito Vilanova, aparitie SOC la un meci! Cum arata fostul antrenor al Barcei dupa ce a inceput o noua lupta cu cancerul:

Autor: Sport.ro
Luni 09 Septembrie 2013, 13:50

	Fotbalul e TRATAMENTUL lui! Tito Vilanova, aparitie SOC la un meci! Cum arata fostul antrenor al Barcei dupa ce a inceput o noua lupta cu cancerul:

Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Tito Vilanova a fost surprins duminica dimineata pentru prima data in public dupa ce a renuntat la banca tehnica e Barcelonei. Fostul antrenor a fost prezent la meciul dintre o echipa de juniori a catalanilor si a analizat partida cu fostu sau secund, Jordi Roura. Acesta a fost insotit si de sotia lui si a purtat o sapca si o pereche de ochelari, pentru a nu atrage atentia asupra lui. Tratamentul la care este supus din cauza bolii de care sufera, lasa urme puternice asupra spaniolui, fiind vizibil slabit de chimioterapie.

Oficialii clubului catalan au declarat ca inca se bazeaza pe serviciile lui Tito Vilanova si il asteapta sa revina in cadrul clubului, dupa ce va termina tratamentul impotriva cancerului.


FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT