Cristiano Ronaldo Real Madrid Transfer Spania

AMETITOR: Clauza de reziliere din contractul lui Cristiano Ronaldo este de 1 MILIARD DE EURO! "Plec, nu exista cale de intoarcere!"

Cristiano Rolando si-a anuntat plecarea de la Real Madrid, furios pe procesul care l-ar putea trimite dupa gratii in Spania. Manchester United si PSG sunt variantele din care Ronaldo va alege in aceasta vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iunie 2017, 10:57
Data actualizarii: Sambata 17 Iunie 2017, 11:13

"Esti sigur, Cristiano?", se intreaba astazi Marca pe prima pagina. Presa din toata Europa vuieste de anuntul facut ieri de starul Realului.

"Plec, nu mai exista cale de intoarcere", le-a spus Ronaldo spaniolilor, furios pe procesul care l-ar putea trimite dupa gratii in Spania.

Ronaldo, cel mai mare contribuabil persoana fizica din Spania (venituri de 100 de milioane anul trecut), este acuzat ca a inselat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro, prin nedeclararea unor castiguri obtinute in perioada 2011-2014.

Manchester United si PSG sunt singurele doua cluburi care intra in cursa pentru Ronaldo, scriu astazi spaniolii, tinand cont de puterea de cumparare a celor doua cluburi, dar si de dorinta portughezului.

Marca noteaza faptul ca, in ultimul contract semnat de Ronaldo cu Real Madrid, valabil pana in 2021, clauza de reziliere este de 1 miliard de euro.

Nu se pune problema ca suma de transfer sa se apropie de aceasta suma, dar vom asista cu siguranta la cel mai mare transfer din istoria fotbalului.

Recordul este detinut in acest moment de Paul Pogba, transferat de Manchester United de la Juventus vara trecuta pentru 110 milioane de euro.

Modifică setările cookies