"Am infruntat cea mai buna echipa din lume" Prima reactie a lui Galca dupa ce a facut egal cu Barcelona in derby-ul Catalunyei

"Am infruntat cea mai buna echipa din lume" Prima reactie a lui Galca dupa ce a facut egal cu Barcelona in derby-ul Catalunyei

Espanyol a facut egal cu Barcelona, scor 0-0. Jucatorii lui Galca au avut sansa, Messi si Suarez lovind bara cate o data, primul din lovitura libera iar al doilea din doar 2 metri.

"Jucatorii au fost foarte generosi in efort, e clar un punct castigat. Cred ca trebuie sa progresam in ceea ce inseamna sa generam mai multe ocazii. Pana la urma, astazi am jucat in fata Barcelonei si sunt fericit pentru punctul scos, am infruntat cea mai buna echipa din lume.

Nu le-am dat spatii, defensiv am facut un meci extraordinar, acum trebuie sa progresam in celelalte aspecte. Barcelona a avut ocaziile mai clare, dar a avut foarte putine. Asta spune multe despre jocul nostru, am avut agresivitate. Cred ca am trecut acest test", a spus Galca la Dolce Sport.

Espanyol e pe locul 11 dupa 18 etape, putand sa cada insa 2 locuri in clasament la finalul etapei. Obiectivul impus de conducere este clasarea pe cel putin locul 10 in clasament!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Merkel a cedat în fața nemulțumirii populației. Germania ridică treptat măsurile anti-Covid
BRAT

Modifică setările cookies