Afacere de 600 de milioane pentru Real Madrid! Florentino Perez s-a aliat cu ALIBABA ca s-o bata pe Barcelona!

Real Madrid Alibaba Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2015, 17:34
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2015, 17:34

Real Madrid a gasit o sursa noua de veniuri. E cea mai importanta de pana acum. 

Clubul Real Madrid a incheiat un parteneriat cu platforma Alibaba din China. Alibaba.com e cel mai mare site de comert din lume, cu venituri de 11 miliarde de euro anul trecut. 

Real Madrid isi deschide magazin oficial in China prin intermediul Alibaba, parteneriat ce ar urma sa le aduca spaniolilor incasari de 600 de milioane de euro in urmatorii ani. 

Afacerea a fost anuntata de Florentino Perez la Guangzhou, acolo unde Real Madrid isi tine cantonamentul in aceasta vara. 

"Numele nostru va fi mai puternic in China datorita parteneriatului cu Alibaba. Produsele cu insemnele clubului Real Madrid vor ajunge la sute de milioane de clienti ale site-ului in fiecare an", a spus presedintele madrilenilor. 

Dupa multi ani, Real Madrid n-a mai facut niciun transfer spectaculos in aceasta vara. Anul tercut a ajuns James Rodriquez pentru aproape 90 de milioane de euro pe Bernabeu. Acum doi ani, Bale devenea cel mai scump jucator din istorie dupa transferul de 100 de milioane de euro de la Tottenham la Real. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!