Spania

Adevaratul motiv pentru care s-au despartit Ronaldo si Irina Shayk! Ce a gasit rusoaica atunci cand a intrat pe telefonul acestuia

Irina Shayk l-a prins pe Ronaldo, acuzandu-l pe acesta de mai mult de 12 aventuri.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2015, 10:58
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2015, 11:08

Cristiano Ronaldo a pierdut toate trofeele in acest sezon. Alaturi de ele, Ronaldo a pierdut-o si pe Irina Shayk in iarna, cand rusoaica a decis sa ii dea papucii dupa aproape 5 ani de relatie.

Portughezul a fost prins de Irina cu mesaje pe telefon, noteaza The Sun. Aceasta a intrat in telefonul portughezului si a gasit mesaje de la mai multe femei. Mai mult, Irina a primit si ea la randul sau mesaje de la alte femei, care sustineau ca au petrecut noaptea cu iubitul sau.

Irina chiar l-a confruntat pe Ronaldo in legatura cu mesajele gasite, insa acesta a negat totul chiar si atunci cand rusoaica i-a spus ca i-a citit mesajele si ca si ea, la randul sau, a primit mesaje de la "admiratoare".

Rusoaica a decis sa il paraseasca pe Ronaldo pentru infidelitatile sale, englezii scriind ca acesta s-a culcat cu mai mult de 12 femei, dupa cum au dezvaluit surse apropiate Irinei. Culmea este ca imediat dupa separare au aparut zvonuri cum ca Ronaldo ar fi parasit-o pe Irina Shayk pentru faptul ca a avut o aventura cu The Rock, cel alaturi de care a filmat in Regele Scorpion.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!