Julio Rey Deportivo La Coruna Spania

A ratat transferul vietii pentru un mesaj pe Twitter! Deportivo La Coruna a rupt contractul pentru o injuratura de acum trei ani

Deportivo La Coruna a anulat transferul unui jucator dupa ce a descoperit o injuratura din 2012 pe contul personal de Twitter.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Iulie 2015, 10:39
Data actualizarii: Marti 21 Iulie 2015, 10:56

Deportivo La Coruna a anulat transferul pustiului Julio Rey, dupa ce oamenii care se ocupa de retelele de socializare la club au descoperit un mesaj jignitor la adresa lui Depor, postat pe Rey pe contul personal de Twitter in urma cu trei ani.

Clubul spaniol are oameni care se ocupa de monitorizarea activitatii jucatorilor pe retelele de socializare, iar contul lui Julio Rey pastra in arhiva o injuratura din 2012: "Puta Depor, Puta Riazor". (n.r Riazor este numele stadionului din La Coruna)

Oficialii lui Deportivo au emis imediat un comunicat pentru a explica de ce a picat transferul lui Rey: "Clubul nostru a decis sa nu finalizeze transferul dupa ce a analizat comentariile facute de jucator pe retelele de socializare in ultimii ani. Clubul nostru considera ca toti jucatorii care imbraca tricoul alb-albastru trebuie sa fie un exemplu de sportivitate si de respect pentru adversari."

Decizia clubului a provocat reactii diferite intre suporterii. Unii au salutat pozitia ferma a conducatorilor, in timp ce altii au considerat o copilarie faptul ca lui Julio Rey i-au fost analizate mesajele de pe Twitter din urma cu trei ani.

Modifică setările cookies