Spania

A fost la Rayo doar CATEVA ORE, acum FIFA ii da voie sa se transfere la un alt club. Situatie incredibila pentru Zozulia

FIFA ii permite atacantului ucrainean Roman Zozulia sa se legitimeze la un al patrulea club in acest sezon. Fotbalistul ar putea ajunge in MLS, anunta Marca.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Martie 2017, 13:53
Data actualizarii: Miercuri 01 Martie 2017, 13:57

FIFA era de acord si cu revenirea lui Zozulia la Dnepr Dnepropetrovsk, insa clubul ucrainean nu poate efectua transferuri, fiind sanctionat de UEFA pentru probleme financiare. El a mai fost legitimat la Betis Sevilla si Rayo Vallecano.

La inceputul lunii februarie, Zozulia a fost imprumutat de la Betis la Rayo Vallecano, in liga a doua, unde joaca Razvan Rat, dar fanii madrileni i-au refuzat prezenta, acuzandu-l de afiliare la organizatii naziste. Fotbalistul ucrainean nu a putut sa se antreneze dupa ce fani de la Rayo au protestat si au afisat bannere pe care scria: "Vallecas nu este loc pentru neonazisti".

Jucatorul in varsta de 27 de ani a afirmat ca nu sustine si nu este membru al vreunui grup neo-nazist, dar a a recunoscut ca are o colaborare cu armata ucraineana "pentru a-si apara tara".

News.ro

Modifică setările cookies