A fost adus ca o SUPER vedeta la Real, acum nu mai stie sa se ridice de pe banca! Ce transfer mondial e anuntat in Europa la vara

A fost adus ca o SUPER vedeta la Real, acum nu mai stie sa se ridice de pe banca! Ce transfer mondial e anuntat in Europa la vara

Real era sigura ca a dat lovitura cand a reusit transferul asta. Acum, nici sefii de pe Bernabeu, nici jucatorul nu mai sunt convinsi ca au facut cea mai buna alegere in perioada de mercato.

Isco a costat-o pe Real 30 de milioane de euro. Malaga mai avea propuneri pentru starul ei de al City si United, insa a ignorat interesul din Premier League pentru a-l lasa pe jucator sa-si aleaga viitorul. Mijlocasul ofensiv a ajuns la Madid, insa n-a putut sa-si ridice evolutiile la nivelul asteptarilor. A prins 18 meciuri in campionat (15 ca titular) si a inscris 6 goluri, insuficient pentru a-si stabiliza locul in 11-le de start.

Atat jucatorul, cat si oficialii de la Real cauta solutii pentru ca internationalul in varsta de 21 de ani sa nu se piarda pe banca. Marca scrie ca Isco e tentat sa accepte oferta venita de la Manchester City, unde managerul Pellegrini e disperat sa-l aiba. Cei doi au lucrat excelent la Malaga, iar jucatorul crede ca chilianul il poate aduce din nou la maximum de randament. In afara de City, pentru Isco mai exista varianta Milan, departe insa de pretentiile sale financiare.
 

Citeste si:Real MadridIsco
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies