Leo Messi Barcelona Spania

9 luni de zile in care Messi s-a TRANSFORMAT complet! DIETA care l-a facut din nou o MASINA DE GOLURI pentru Barcelona

Invins in cursa pentru Balonul de Aur de Cristano Ronaldo si cu o finala pierduta de Cupa Mondiala, Messi a apelat la un specalist ca sa uite de problemele din 2014.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2015, 14:34
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2015, 14:35

Obosit, in cadere de forma si afectat de ratarea a doua dintre cele mai importante obiective din cariera, Trofeul Mondial si Balonul de Aur, Messi a realizat ca trebuie sa isi schimbe stitlul de viata ca sa redevina masina de goluri din ultimii ani.

Mirror din Anglia scrie ca starul argentinian a apelat la Giuliano Poser, un medic nutritionist cu care acesta a mai lucrat din 2008 si pana in prezent. Un om excentric, Poser nu pleaca niciodata din zona Venetiei, unde locuieste, obligandu-si clientii sa vina la el de fiecare data.

Sursa citata precizeaza ca prima data cand cei doi au lucrat impreuna s-a intamplat in 2008, cand Messi a fost obligat de acesta sa renunte definitiv la bauturi carbogazoase si inghetata. In schimb, la finalul lui 2014, Messi a fost din nou in vizita la nutritionist pentru a urma un tratament mult mai drastic.

"Legume, fructe de sezon si apa minerala de calitate - astea reprezinta "energia" esentiala pentru muschi. Trebuie sa reduci mereu cantitatea de mancare procesata si contaminata cu pesticide, atibiotice si alte medicamente. Si, normal, tutunul si alcoolul sunt interzise", explica medicul, care l-a obligat pe Messi sa manance exact nutrientii de care corpul are nevoie, nu ce el are pofta.

In tot acest timp, Messi a slabit 5 kilograme si a reusit sa-si mareasca rata de goluri.

Modifică setările cookies