80.000 de fani au uitat sa mai respire cand le-au vazut fetele! Fabregas si Guardiola, ingroziti de durere la accidentarea lui Busquets! Reactia lui Cesc:

Autor: Sport.ro
Duminica 05 Februarie 2012, 10:39

	80.000 de fani au uitat sa mai respire cand le-au vazut fetele! Fabregas si Guardiola, ingroziti de durere la accidentarea lui Busquets! Reactia lui Cesc:

FOTO | Busquets a parasit Barcelona 2-1 Sociedad cu piciorul facut praf. Reactiile colegilor si ale lui Pep Guardiola au redus 80.000 de oameni la tacere

"Nu se poate, nu se poate, nu se poate!" - este reactia care se poate citi pe buzele lui Fabregas in minutul 83 al meciului cu Sociedad, cand si-a vazut colegul secerat de crampoanele unui adversar.

Mijlocasul si-a pus mainile in cap si s-a intors cu spatele.

Mundo Deportivo scrie ca accidentarea n-ar fi chiar atat de rea (pe cum arata!) si Busquets ar putea reveni destul de repede pe teren. Astazi va fi supus primelor teste de catre medicii Barcelonei pentru a i se pune un diagnostic exact.

Guardiola a trait si el tot meciul ca un "nebun". S-a agitat si a tipat, dar accidentarea lui Busquets i-a pus capac. Aproape ca a simtit pe pielea lui suferinta jucatorului sau.

80.000 de oameni au infruntat frigul si au fost aseara pe Camp Nou. Tribunele au inghetat pur si simplu cand l-au vazut pe Busquets intins pe jos. Si-au revenit dupa minute bune si i-au strigat numele.

VIDEO AICI CU MOMENTUL IN CARE FABREGAS SI-A PUS MAINILE IN CAP SI ACCIDENTAREA LUI BUSQUETS


FULLSCREEN
Criză gravă de medici şi locuri la ATI. "Va începe triajul morţii"
BRAT

Modifică setările cookies