6 mil € in avans, contract de 100 mil €, 260 mil € buget de transferuri! Mourinho NU a acceptat "clauza de comportament" in negocierile cu Man United

6 mil € in avans, contract de 100 mil €, 260 mil € buget de transferuri! Mourinho NU a acceptat "clauza de comportament" in negocierile cu Man United

Citeste si: United intarzie sa-l anunte pe Mourinho, Van Gaal si Giggs nu stiu nimic! Poate fi decisiv: cine incearca sa blocheze venirea lui Mourinho pe Old Trafford

Manchester United i-a platit deja lui Jose Mourinho 6 milioane de euro ca sa nu accepte nicio oferta in ultimele cinci luni, scrie astazi Daily Mail.

Conform sursei citate, negocierile au inceput in luna ianuarie, iar United i-a oferit lui Mourinho un contract pe cinci ani de 100 de milioane de euro si promisiunea unui buget de transferuri de 260 de milioane de euro.

Mourinho nu s-a grabit sa semneze, pentru ca nu a fost de acord cu o "clauza de comportament" propusa de sefii de pe Old Trafford.

Portughezul a primit amenzi de aproape 300.000 de euro si a fost suspendat de doua ori in cele doua mandate la Chelsea, iar Manchester United incearca sa isi ia masuri, cu sume mari de bani stipulate in contract, pentru a evita publicitatea negativa.

In negocierile cu Mourinho, United a procedat asemanator cu City, in discutiile cu Pep Guardiola. Oficialii de pe Old Trafford ar fi vrut sa bata palma cu Mourinho inca din iarna, iar contractul sa intre in vigoare imediat dupa Euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies