Neymar Bruna Marquezine Show

Singura victorie a lui Neymar in acest final de sezon: s-a impacat cu iubita inainte de Cupa Mondiala! 

Neymar n-a avut un prim sezon stralucit cu Barcelona, echipa care a ratat toate obiectivele din acest final de campionat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Mai 2014, 15:35
Data actualizarii: Joi 22 Mai 2014, 15:37

In plus, brazilianul cumparat de Barcelona pentru 50 de milioane de euro vara trecuta s-a despartit si de iubita sa, actrita Bruna Marquezine din cauza distantei dintre Brazilia si Spania.

Ea are o cariera de succes in televiziunea braziliana si nu a putut sa mearga in Spania alaturi de Neymar. Cei doi au rezistat impreuna pana in luna martie a acestui an, cand au decis sa se desparta prin intermediul Skype.

Neymar a reveni in tara sa natala zilele trecute pentru a incepe pregatirile pentru Cupa Mondiala. Atacantul de 20 de ani e principala speranta a gazdelor pentru un nou trofeu la Cupa Mondiala.

Se pare ca Neymar a profitat de revenire si a convins-o pe Bruna sa se impace cu el. Cei doi au iesit aseara la un eveniment monden din Rio si pareau ca un cuplu din nou.

Neymar mai are de stat in Brazilia. Pe 12 iunie incepe turneul final iar pregatirile cu Barcelona vor fi reluate in luna august.
 

Modifică setările cookies