Ribery a fost pus in LIBERTATE! Ribery, inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore!" VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 20 Iulie 2010, 20:00

	Ribery a fost pus in LIBERTATE! Ribery, inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore!" VIDEO

Franck Ribery a fost pus sub acuzare pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de catre un judecator de instructie din Paris, insa a fost pus in libertate, informeaza AFP.

Franck Ribery a fost inculpat pentru "solicitarea serviciilor unei prostituate minore" de catre judecatorul de instructie Andre Dando, care se ocupa de ancheta privind cazul de proxenetism ce vizeaza celebrul Cafe Zaman din Paris.

Jucatorul francez a fost pus in libertate.

Ribery este acuzat ca a solicitat serviciile unei prostituate, Zahia D., cand aceasta avea doar 17 ani.
 

In fata judecatorului de instructie vor comparea, marti, si atacantul lui Real Madrid, Karim Benzema, precum si cumnatul lui Franck Ribery.

Cei doi jucatori au fost audiati, marti, timp de mai multe ore, la sediul Brigazii de represiune a proxenetismului (BRP), dupa care au fost prezentati in fata judecatorului de instructie.

Zahia D. declarase in fata politistilor de la BRP ca a avut o relatie sexuala platita cu Franck Ribery, in 2009, cand ea avea 17 ani, facandu-l pe acesta sa creada ca este majora. Ea a mai spus ca a intretinut acelasi gen de relatii si cu Benzema, in 2008, dar si cu un alt international francez, Sidney Govou, insa la momentul respectiv, in martie 2010, devenise majora.

In Franta, intretinerea de raporturi sexuale cu minori atrage o condamnare la trei ani de inchisoare si o amenda de 45.000 de euro. Aceste pedepse sunt valabile insa numai in cazul in care inculpatul stia ca reclamantul este minor, iar acuzarea o poate dovedi.

Sursa: Mediafax

România, la un pas de scenariul prevăzut în caz de dezastre. Spitalele nu mai fac față
BRAT

Modifică setările cookies