Wanda Nara Inter Milano Mauro Icardi Maxi Lopez Wanda Icardi Show

Maxi Lopez, dezvaluiri SOC despre Wanda Nara: "A vrut sa fie si agenta mea! I-a distrus cariera lui Icardi!" 

Maxi Lopez spune ca fosta sotie a incercat sa-i controleze cariera. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Februarie 2019, 18:21
Data actualizarii: Vineri 22 Februarie 2019, 18:25

Wanda e mereu in centrul atentiei in Italia. De aceasta data, in urma dezvaluirilor lui Maxi Lopez, fostul ei sot. acesta sustine ca Wanda a vrut sa-i devina agenta si lui, insa el a refuzat. Wanda il reprezinta pe Mauro Icardi, iar negocierile cu Inter au intrat in colaps. Din golgheter, Icardi a ajuns in afara lotului si a ramas fara banderola.

"Wanda mi-a cerut si mie sa-mi devina agenta, dar am refuzat. Sunt multe femei capabile de acest job, dar trebuie sa separi profesia de familie, nu am vrut sa le amestec. La cum decurg acum lucrurile, intre multele decizii gresite pe care le-am luat, aceasta a fost corecta. Cred ca Wanda foloseste tonul gresit pentru a discuta cu sefii clubului, limba fotbalului e diferita si nu o inveti de la o zi la alta. Cred ca sefii lui Inter s-au saturat, iar performantele lui Icardi nu mai sunt la fel. Agentii fac adesea diferenta, dar stiu cum sa citeasca situatiile, un jucator de asemenea nivel trebuie sa aiba o persoana de acelasi nivel alaturi", a spus Maxi, fostul sot al Wandei.

  • Maxi Lopez, dezvaluiri SOC despre Wanda Nara: A vrut sa fie si agenta mea! I-a distrus cariera lui Icardi!

Conflictul dintre Maxi Lopez si Mauro Icardi a tinut prima pagina in Italia pentru o perioada lunga. Wanda s-a cuplat cu Icardi dupa divortul de Maxi, iar apoi a dezvaluit ca era impreuna cu tanarul atacant inainte de separarea oficiala de Lopez.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!