Lovitura ULUITOARE pentru care a fost suspendat 99 de ANI! VIDEO Momentul incredibil petrecut pe teren

Lovitura ULUITOARE pentru care a fost suspendat 99 de ANI! VIDEO Momentul incredibil petrecut pe teren

Pilierul echipei argentiniene Pucara Rugby, Cipriano Martinez, a primit interdictie de a mai juca timp de 99 de ani, dupa ce si-a lovit un adversar cu piciorul in cap, intr-o partida din campionatul intern, scriu site-urile internationale de specialitate.

Sanctiunea a venit chiar din partea propriului club, fiind luata dupa ce Martinez i-a aplicat o lovitura cu piciorul in figura lui Juan Masi, jucator din linia a doua a echipei San Albano, intr-o gramada spontana, in timpul meciului din weekend-ul trecut dintre cele doua formatii.

Incidentul a fost surprins de camerele de luat vederi, jucatorul lovit a fost scos urgent de pe teren, insa el se afla in afara oricarui pericol. De asemenea, Martinez a primit cartonasul rosu si a fost eliminat, meciul fiind castigat de San Albano cu 30-28.

''Pucara Rugby Club condamna comportamentul nesportiv al jucatorului sau si isi cere scuze atat fata de sportivul care a fost lovit, fata de clubul acestuia si fata de rugby, in general'', se arata intr-un comunicat al celor de la Pucara.

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT