INCREDIBIL! Ce se intampla cu rugbystul care si-a MACELARIT un adversar pe teren! Ce sanctiune enorma poate primi

INCREDIBIL! Ce se intampla cu rugbystul care si-a MACELARIT un adversar pe teren! Ce sanctiune enorma poate primi

Jucatorul de rugby care a fost eliminat dupa doar 2 minute de joc in week-end, in urma unui incident cu un adversar, poate avea probleme mari, dupa ce Politia a intervenit in acheta.

Ben Flower si-a lovit cu pumnul un adversar, pe care l-a facut KO, iar apoi l-a lovit inca o data la sol, in timp ce acesta era lesinat si nu avea nicio posibilitate de a se apara.

Flower a fost incadrat la sectiunea "F" a abaterilor disciplinare, cea mai mare din regulamentul de rugby, si poate primi o sanctiune ce incepe de la 8 jocuri si poate ajunge la cativa ANI de suspendare.

Problemele acestuia nu se termina aici. Politia a deschis o ancheta in privinta agresiunii intamplata pe terenul de rugby, iar Flower poate ajunge si la puscarie pentru gestul sau, desi un oficial al Politiei a declarat pentru BBC ca deocamdata nu a depus nimeni nicio plangere impotriva lui Flower.

Interesant este ca si victima lui Flower poate fi suspendat pentru 1 sau 2 etape, acesta lovindu-l cu antebratul pe Flower inainte de a fi facut KO de acesta. Chiar daca Lance Hohaia a pornit scandalul, acesta a fost victima in cele din urma, parasind terenul cu nasul fracturat de la lovitura lui Flower.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 7 martie. 3.288 de cazuri noi în ultimele 24 de ore
BRAT

Modifică setările cookies