CSA Steaua s-a calificat în finala Ligii Naţionale, după ce a învins pe Dinamo, în semifinale

csa steaua Antonela Roccuzzo Campionatul National Rugby Rugby
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 20:39
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 20:47

Echipa CSA Steaua s-a calificat în finala Ligii Naţionale de rugby, după ce a învins pe CS Dinamo, cu 25-15 (18-12), în cea de-a doua semifinală a competiţiei, pe Stadionul Naţional de rugby "Arcul de Triumf" din Capitală.

Într-o partidă disputată în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori, "militarii" au câştigat în special datorită presiunii pe care au pus-o pe adversarii lor în cea de-a doua repriză şi a exactităţii din fazele de atac.

Jucătorii din Ghencea au punctat prin trei eseuri, reuşite de Damian Strătilă, Florin Surugiu şi Jone Marawa, două fiind transformate de Ratu Taniela, şi fructificarea a două lovituri de pedeapsă prin acelaşi Taniela, în timp ce dinamoviştii nu au reuşit decât concretizarea a cinci lovituri de pedeapsă, toate executate de Helarius Kisting.

CSA Steaua - CSM Știința Baia Mare, în finala campionatului

CSA Steaua va întâlni, pe 3 decembrie, în finala Ligii Naţionale care va avea loc tot pe Stadionul Naţional "Arcul de Triumf", pe CSM Ştiinţa Baia Mare, campioana en-titre.

Maramureşenii s-au calificat în finală după ce au învins, duminică, pe SCM USV Timişoara, pe "Arena Zimbrilor", în prima semifinală a competiţiei, cu 11-9 (0-6).

Partida a fost una cu multe greşeli, atât de o parte cât şi de cealaltă, însă gazdele au fost mai insistente pe finalul meciului, când şi-au adjudecat victoria în prelungiri.

Timişorenii au punctat din trei lovituri de pedeapsă, toate fructificate de veteranul Florin Vlaicu, în timp ce gazdele au marcat un eseu, prin Paul Popoaia, netransformat, şi au concretizat două lovituri de pedeapsă, prin Tute Grant, ultima în minutul 81. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!