"Maniacii", gata de un nou start. Cel mai tare raliu enduro aduce in Romania rideri din toate colturile lumii. Red Bull Romaniacs incepe pe 12 iulie

4 zile pana la startul Red Bull Romaniacs.

Raliul care aduce in Romania rideri din toate colturile lumii debuteaza marti, 12 iulie, la Sibiu. Show-ul urban din centrul orasului este programat sa inceapa la ora 17:00 si doar cei mai buni 35 de rideri de la fiecare categorie ajung sa evolueze in marea finala.

Traseul de pe Bulevardul Coposu din Sibiu va fi iarasi o opera de arta neconventionala schitata de Andy Fazekas si echipa sa, concurentii trebuind sa faca fata unui ritm rapid de parcurgere a celor 14 obstacole.

In functie de evolutia pe care o vor avea in oras depinde ordinea in care vor lua startul in prima din cele patru zile de off-road.

Favoritii clasei cu cel mai dur traseu sunt iarasi Jonny Walker si Graham Jarvis, iar printre pilotii de la Gold se afla si Zsolt Varga. In varsta de doar 20 de ani, Zsolt este cel mai tanar rider roman care s-a incumetat vreodata sa ia startul pe traseele aproape imposibile ale clasei Gold.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies