Matilda Popa și Constantin Toma sunt reporterii echipei de Sport care vor transmite de la EURO 2024!

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 12:16
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 12:21

Un moment așteptat și visat de către toți suporterii, o zi care va marca startul unui turneu încărcat de meciuri puternice și trăiri la intensitate maximă. EURO 2024 începe în doar câteva zile și se vede la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO! 

Din 14 iunie, odată cu fluierul de start al Campionatului European, PRO TV va avea o echipă care le va aduce celor de acasă toate informațiile care contează cu adevărat, în direct, din Germania! Reporterii departamentului de Sport care se pregătesc deja de plecare sunt Matilda Popa și Constantin Toma.

”Voi urmări, pas cu pas tot, ce face Echipa Națională a României și nu numai. Noi, și când spun noi, mă refer la mine și la colegul meu cameraman, Eduard Obretin vom ajunge  înaintea Echipei Naționale la Wurzburg pentru a vă transmite primele informații din orașul unde tricolorii vor avea casa pe durata turneului European. Deja știu că sunt foarte mulți români în acest orășel și fac pregătiri pentru a întâmpina Naționala României. În plus, vom avea interviuri exclusive cu tricolorii, vom încerca să vă transmitem emoțiile, vibe-ul de turneu european, de care ne era tare dor. Și, nu în ultimul rând, primele reacții după meciuri, primele explicații, trăiri de la nivelul ierbii”, declară încântată Matilda.

”În Germania, voi fi reporterul care va aduce telespectatorilor o imagine completă a experienței EURO 2024. În fiecare seară, la Știrile Sportive de la PRO TV veți vedea interviuri cu cele mai importante personaje din jurul Echipei Naționale, dar și poveștile fanilor care vor face galerie pe stadioanele pe care va juca România. În plus, ne vedem live, la emisiile speciale de la PRO TV și PRO Arena pentru reacții înainte și după meciurile României”, a menționat Constantin. 

Doar câteva zile au mai rămas până la startul turneului final. Toți cei care vor să urmărească meciurile de la EURO 2024 pe VOYO, pot beneficia, în următoarea perioadă, de oferta specială prin care la două luni achiziționate, vor primi una cadou, accesibilă la acest link

EURO 2024, din 14 iunie, la PRO TV, PRO ARENA și pe VOYO! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!