EURO 2024: cea mai așteptată competiție de fotbal (P)

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 12:47
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 13:15

EURO 2024 este, cu siguranță, una dintre cele mai așteptate competiții de fotbal, care reunește cele mai bune echipe naționale din Europa pentru a concura pentru titlul de campioană europeană.

Organizată de UEFA, această competiție se desfășoară la fiecare patru ani și reprezintă un moment culminant pentru fotbalul european, oferind fanilor oportunitatea de a admira cele mai mari talente ale sportului rege. 

Care sunt grupele de la turneul final al UEFA EURO 2024? 

Cele 24 de echipe calificate la turneul final al EURO 2024 au fost împărțite în 6 grupe, după tragerea la sorți, pe baza coeficientului UEFA. Preliminarii, meciuri de baraj, emoții și speranțe - toate acestea sunt acum amintire, pentru că fanii fotbalului deja joacă pariuri la EURO 2024, pe meciurile din grupe. Iată care sunt protagonistele festivalului de fotbal, care va avea loc în Germania, între 14 iunie și 14 iulie: 

Grupa A: Germania, Scoția, Ungaria, Elveția; 

Grupa B: Spania, Croația, Italia, Albania; 

Grupa C: Slovenia, Danemarca, Serbia, Anglia; 

Grupa D: Polonia, Țările de Jos, Austria, Franța; 

Grupa E: Belgia, Slovacia, România, Ucraina; 

Grupa F: Turcia, Georgia, Portugalia, Cehia. 

Cea mai importantă grupă pentru noi este Grupa E, unde tricolorii vor evolua, după o pauză de două decenii la Campionatul european de fotbal. Să-i susținem din fața televizoarelor, din tribune, cu ochii pe ecranelor dispozitivelor mobile, la site-urile de sport betting ce asigură live streaming la meciurile de fotbal! Betano este Sponsor Oficial Global UEFA EURO 2024, așa că ai toate informațiile despre cote, jucători, meciuri, la un click distanță. Jocul începe acum! 

Care sunt echipele favorite la câștigarea Campionatului european de fotbal? 

La UEFA EURO 2024 adună favorite puternice, cu Anglia și Franța în fruntea curselor, conform analiștilor și cotelor de pariuri. Germania, gazda turneului, este și ea considerată un favorit important, având avantajul terenului propriu și o echipă talentată sub conducerea lui Julian Nagelsmann. Spania și Portugalia nu sunt departe, având ambele echipe puternice și experiență valoroasă în competiții mari. 

Franța, având statutul de campioană mondială, este privită ca principală pretendentă la titlu, mai ales că are un lot impresionant, de talente experimentate și tinere. Anglia, dornică de revanșă după înfrângerea din finala EURO 2020, este cotată la egalitate cu Franța din punct de vedere al șanselor de câștig. Echipa Angliei, condusă de Gareth Southgate, este lăudată pentru grupul său de tineri talentați și pentru performanțele solide din calificări. 

Portugalia, cu un Cristiano Ronaldo încă în formă și dornic să-și pună amprenta, și Spania, sub noua conducere a lui Luis de la Fuente, sunt și ele echipe capabile de surprize, până la marea finală. De la Fuente își propune să reînnoiască stilul de joc spaniol, adăugând mai multă flexibilitate și eficacitate echipei. Alte echipe care merită atenție la EURO 2024 sunt Italia, Belgia și Germania. Italienii vor să facă performanță, după ce au ratat calificarea la Cupa Mondială. Nemții joacă acasă, deci vor avea sprijinul publicului, iar belgienii încearcă să confirme, după un parcurs mai puțin strălucitor, în ultimii ani. 

Balonul este rotund, așa că pregătește-te pentru rezultate neașteptate, scoruri improbabile și meciuri de colecție. Pariază responsabil pe meciurile și jucătorii de la EURO 2024, alege mize moderate și setează limite pentru perioadele de pariere. Accesează doar site-uri și aplicații mobile de betting licențiate la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!