Nationala care a pierdut calificarea la Mondial din cauza unei VICTORII. Situatia incredibila a chilienilor in preliminariile sud-americane

Nationala care a pierdut calificarea la Mondial din cauza unei VICTORII. Situatia incredibila a chilienilor in preliminariile sud-americane

Chile, campioana Americii de Sud, a ratat calificarea la Mondialul din Rusia, dupa ce s-a clasat pe locul 6 in preliminariile de pe continentul latin.

Chile a ratat la mustata calificarea la Mondialul Rusia, clasandu-se pe locul 6 al preliminariilor. Campioana Americii de Sud a pierdut batalia pentru locul de baraj, ocupat in cele din urma de Peru.

Interesant este ca Chile ar fi putut ajunge la Mondial daca nu castiga un meci la masa verde!

In luna septembrie a anului trecut, chilienii au castigat la TAS meciul cu Bolivia, scor 3-0, dupa ce au contestat dreptul de joc al fotbalistului Nelson Cabrera, nascut in Paraguay. Judecatorii de la Lausanne au dat victorie la masa verde, insa la fel au facut-o si la partida Peru - Bolivia, unde bolivienii au folosit acelasi jucator. Spre deosebire de Chile, care obtinuse oricum un rezultat pozitiv, Peru pierduse pe teren cu 0-3.

Daca chilienii nu ar fi facut respectivul memoriu, calculele arata ca ar fi fost acum in locul peruvienilor.

"Dumnezeu stie ce face si isi alege perfect momentul", a reactionat fotbalistul Nelson Cabrera, in varsta de 34 de ani, din cauza caruia s-a iscat tot scandalul.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies