"A fost un JAF MONUMENTAL!" Atac dezlantuit al lui Maradona dupa calificarea Angliei! Ce l-a scos din minti

"A fost un JAF MONUMENTAL!" Atac dezlantuit al lui Maradona dupa calificarea Angliei! Ce l-a scos din minti

Suporter al Columbiei dupa eliminarea Argentinei de la CM, Maradona si-a iesit din minti la finalul meciului cu Anglia!

Diego a atacat dur arbitrajul. Crede ca seful arbitrilor, Pierluigi Collina, ar trebui sa-si ceara scuze in fata poporului columbian pentru un 'jaf monumental'. Maradona cere o reforma serioasa la FIFA.

"Am vazut un jaf monumental. Imi cer scuze oamenilor din Columbia, dar ei trebuie sa stie ca nu jucatorii trebuie acuzati. Cel care decide arbitrii are toata vina. Un arbitru cum e Geiger nu ar fi trebuit sa oficieze la un asemenea joc. Cu tot respectul, Collina, ca responsabil pentru delegari, este foarte rau. El trebuie sa-si ceara scuze in fata poporului columbian. I-am spus presedintelui Infantino ca eu as schimba totul daca as lucra la FIFA. E nevoie de transparenta. De aia nu m-am dus acolo", a atacat Maradona.

"Englezii s-au aruncat la pamant si nu s-a intamplat nimic. A fost furt!", a continuat legenda din Argentina. "Penalty-ul pe care l-a dat Geiger a fost de fapt fault in atac. Arbitrul se uita intr-o parte si cand isi intoarce privirea, Kane e la pamant. Kane si-a folosit mana pentru a-l prinde pe Sanchez, apoi s-a aruncat. De ce nu a cerut arbitrul analiza VAR? Columbia a murit in picioare, de aceea ii aplaud", a incheiat Maradona.

Citeste si:maradona
VIDEO PROTVPLUS.RO

Două persoane au fost reţinute de procurori în cazul tragediei de la spitalul Victor Babeş
BRAT
Modifică setările cookies