Opinii

"Vineri 13" | Mihai Mironica despre influenta malefica a romanilor in sportul mondial. Ronaldo, fratele lui Pulhac, miliardele din Premier League, furate de un roman.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Februarie 2015, 18:11
Data actualizarii: Vineri 13 Februarie 2015, 22:07

Dupa incheierea noului contract de televizare a meciurilor din Anglia, Dumitru Bucsaru a demarat procedurile pentru obtinerea unui credit cu care sa cumpere un club din Premier League pe care sa-l conduca 3 ani dupa care sa-l desfiinteze si sa fuga cu banii.

Cluburile din Premier League au inregistrat o crestere spectaculoasa de 8% a numarului de abonamente fata de sezonul trecut. seful ligii engleze este insa constient ca nicio echipa din Premier League nu va reusi sa atinga performanta clubului lui Hagi, Viitorul inregistrând o crestere de 100% a numarului de „season ticket” de la 1 la 2.

Dupa succesul Galei Bute, toti banii necesari pentru organizarea in România a meciurilor de la Europeanul de fotbal din 2020 vor fi virati in contul firmei lui Burleanu care are drept obiect de activitate minireparatii la mini Ipad-uri.

Ilie Nastase l-a sarutat pe Varujan Vosganian pe chelia automiruita dupa ce eroul armean a adus „victoria democratiei” in lupta cu teroarea DNA si i-a soptit acestuia la ureche ca si el a plâns când a cucerit Roland Garros-ul. In semn de solidaritate, „Armeanu’” Halagian a amenintat DNA cu teribila lui comanda „Focu’ la ei”.

S-a descoperit ca John McEnroe s-a lasat batut de Dinu Pescariu in faimosul meci din ’91 dupa ce Pescariu a oferit inaintea meciului o licenta Microsoft pentru Mac-ul lui McEnroe.

Fostul actionar al lui Dinamo, Dragos Savulescu, a fost vazut in noua librarie de lux Carturesti cumparând doua rafturi de carti asortate la sacou.

Dupa „sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu” al lui Base si „sa-ti fie rusine, Dinu Pescariu” al Ruxandrei Dragomir, se pregateste „sa-ti fie rusâni, Dinu Gheorghe” al lui Valerii Moraru.

Ioan Neculaie l-a cedat pe Machado pentru ca si-o luase pe Guresoaie pentru linia de fund.

La petrecerea de dupa infrângerea cu 4-0, lui Ronaldo i-a cântat Pulhac „Atletico e numai una”.

Iar tribunalul a confirmat ca CSU Craiova a strâns 8 victorii in prima liga in istoria sa inceputa in 1948.  
 

Modifică setările cookies