Reactia lui Iordanescu dupa ce Anglia a decis sa iasa din Europa: "Tarziu, noi am facut asta de o saptamana" :)

Autor: Sport.ro
Vineri 24 Iunie 2016, 11:19

	Reactia lui Iordanescu dupa ce Anglia a decis sa iasa din Europa: "Tarziu, noi am facut asta de o saptamana" :)

Hai sa ne imaginam cum ar fi fost daca Romania ar fi asteptat ca Anglia sa fie prima care iese din Europa. Sau de la Euro. Ar fi fost frumos, dar ne-am grabit, sa iesim din poarta, sa dam pe langa minge, sa mergem acasa. Ne place sa fim primii, dar nu la plecatul acasa. Pacat. Sau cum spune sintagma la moda in perioada asta, "Ce sa faci, n-ai ce sa faci...".

Anglia a decis sa iasa din Uniunea Europeana dupa ce 52% dintre englezi au votat "pentru" iesirea din Europa. Prezenta la vot a fost una foarte mare, aproape de 80%. Covarsitoare. Practic, englezii nu au lasat nimic in voia sortii.

Daca la fotbal englezii spun ca au fost primii, la iesirea din Europa nu isi mai pot asuma brevetul de inventatori. "Tata Puiu" ii poate contrazice fara probleme, el a fost primul! Baietii lui au venit cu ideea sa iasa din Europa inca de saptamana trecuta, fiind prima echipa eliminata de la European. Doua infrangeri si un egal au fost de ajuns pentru ca nationala noastra sa termine pe ultimul loc la Euro, un Euro la care parca a participat TOATA lumea.

Desi prestatia noastra la turneul final a fost dezastruoasa iar meciul cu Albania a insemnat una dintre cele mai mari umilinte din istoria nationalei, Iordanescu declara la interviuri imediat dupa meci ca nu considera rezultatul unul rusinos si ca vrea sa plece in concediu. "Intrebati-l pe Burleanu daca mai raman".

In concediu sigur va merge, desi la Londra va fi mai greu acum sa obtii viza, mai ales dupa ce te-a batut Armando Sadiku. De altfel, Burleanu i-a facut bagajele pentru a-l trimite intr-un voyage (cu accent frantuzesc) definitiv. Oli si Reghe asteapta sa ii ia locul pe banca nationalei si, speram noi, sa aiba rezultate mai bune la "exit poll"-urile turneelor finale.

Rată de infectare Covid în țară, 14 mai 2021. Toate județele sunt în scenariul verde
BRAT
Modifică setările cookies