Opinii

Lucian Lipovan: 10 diferente nebanuite intre nationalele de rugby si fotbal. Sau cum uneori pare mai OK sa pierzi decat sa castigi

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2015, 17:52
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2015, 17:56

1. Nationala de rugby poate sa piarda oricate meciuri, cea de fotbal nu are voie sa piarda niciunul.

2. Nationala de rugby are deseori atitudine si cand pierde. Nationala de fotbal n-are uneori atitudine nici cand castiga. Nu stiu care varianta e de preferat.

3. Nationala de rugby castiga rar. Nationala de fotbal pierde rar.

4. Nationala de rugby poate fi aplaudata si la infrangeri, cea de fotbal nu – ea poate fi, in schimb, huiduita la victorii.

5. Pentru nationala de rugby e o performanta si doar calificarea la un turneu final, pentru cea de fotbal nu – ea trebuie sa faca rezultate acolo.

6. Nimeni nu-si face iluzii ca nationala de rugby ar putea trece de faza grupelor la un turneu final. In schimb toata lumea traieste deziluzii daca nationala de fotbal nu trece de grupe la un turneu final.

7. Nationala de rugby stie sa cante imnul. Cea de fotbal nu. Niciuna nu participa la Eurovision.

8. Nationala de rugby e laudata si daca ii bate doar cei mai slabi. Nationala de fotbal e ironizata daca ii bate pe cei mai slabi.

9. Nationala de rugby e demna de #respect pentru ca e pe locul 17 in lume. Nationala de fotbal e demna de #rasullumii pentru ca e pe locul 13 in lume. Si a fost pe 7.

10. Ne dorim ca nationala de rugby sa se califice la toate turneele finale si suntem mandri de ea chiar daca pierde toate meciurile. Sigur nu ne face de ras. Nu ne dorim ca nationala de fotbal sa se califice pentru ca ne e rusine ca pierde toate meciurile. Sigur ne face de ras.

si, în general, fotbalistii sunt cumva de vina pentru toate neajunsurile rugbyistilor. Inclusiv cele financiare. Mai ales cele financiare. Fotbalistii au de toate, dar nu merita nimic. Rugbystii merita totul, dar n-au nimic.

Habar n-am de ce.

Sursa

Modifică setările cookies