Luni 27 Noiembrie 2017, 08:18

"Budescu, jucator pe la nunti, Dica si-a pierdut autoritatea!" Bogdan Hofbauer, dupa a treia infrangere la rand a stelistilor


	"Budescu, jucator pe la nunti, Dica si-a pierdut autoritatea!" Bogdan Hofbauer, dupa a treia infrangere la rand a stelistilor

Stelistilor li s-a urat cu binele. Asta e concluzia daca privesti ce se intampla de o luna incoace.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Stelistii erau pe val cu victorii pe linie si calificare rapida in grupa de Europa League, o recuperare fantastica si primul loc in campionat. Bonus - o armata de oameni la nationala. Scuze echipei armatei daca asocierea de cuvinte deranjeaza!

Steaua lui Becali si-a luat nasul pe sus dupa seria formidabila din toamna. Budescu a jucat mai mult la nunti, Dica a pierdut autoritatea in fata jucatorilor, iar echipa - meciurile. Becali insusi e usor dezorientat. Ba l-a certat pe Dica dupa infrangerea de la Iasi, ba l-a alintat acum dupa cea de la Giurgiu. Culmea e ca infrangerea prin care Steaua pierde cei mai multi bani a fost cea de la Plzen, trecuta prea usor cu vederea si acceptata prea usor. Inclusiv inainte de meci, echipa s-a dus la Praga ca la un meci amical cu o echipa modesta de provincie.

Steaua a alergat dupa doi iepuri si a cazut victima proverbului: i-a ratat pe amandoi. Risca sa piarda locul 1 in Europa, iar jucatorii odihniti la Plzen n-au aratat mai fotbalisti nici in cele doua meciuri de campionat, cu Iasi si Astra. Sacrificiul a fost inutil, iar Steaua pierde de fapt mai mult decat niste meciuri. Steaua poate pierde tot.

CITESTE CONTINUAREA PE HOFFI.RO

Citeste si:

#Nicolae Dica

#FCSB

România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT