Opinii

Bogdan Hofbauer, despre KO-ul suferit de Bute: "Unde a fost Bute pana acum? Cine e el?"

Am vrut sa pun intrebarea "Unde e Bute?" Adica unde e el acum. Dar schimb. Unde a fost Bute pana acum? Sau: cine e Bute? Bute e victima unui sistem.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Februarie 2017, 09:02
Data actualizarii: Duminica 26 Februarie 2017, 09:03

Sa facem ca pe timpuri, fara CD. Derulam caseta inapoi. Bute e baiatul dragut care s-a facut remarcat pentru ca era la aceeasi categorie cu Dorel Simion, l-a batut pe Simion, dar arbitrii au dat victorie pentru Simion. '99 spre 2000. Televizat. Simion s-a caificat in felul asta la Jocurile Olimpice. Bute s-a enervat si s-a apucat de box. Profesionist.

Pana aici - totul bine. Bute a facut totul bine. Caracter. Muschi. Baiat destept. N-a luat-o chiar de capul lui. A mers pe un teren batatorit. A urmat calea lui Doroftei, acelasi club din Canada ca sa ajunga campion mondial.
Acolo n-a mai tinut de el. Canadienii erau profesionisti. Fabricau boxeri. Erai, nu erai, te faceau ei sa devii. Bute si-a luat manusile si a inceput sa care pumni. Oricui. Se batea cu oricine intra in ring cu el. Cunostea fiecare coltisor de sala la Centre Bell, in Montreal. Bute a inceput, de fapt, sa piarda cand isi castiga prea usor luptele de dupa debutul la profesionisti.

Citeste continuarea pe Hoffi.ro
 

Modifică setările cookies