JO 2012

"Sunt FERICITA, mi-am indeplinit visul!" Ce spune Corina despre DESCALIFICAREA din finala:

Intra sa ii sustii pe eroii Romaniei de la Jocurile Olimpice AICI!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Iulie 2012, 18:43
Data actualizarii: Luni 30 Iulie 2012, 18:52

"Imi pare rau ca am pierdut din cauza unei erori. De cand am obtinut calificarea la Jocurile Olimpice am visat la podium si mi-am indeplonit acest vis. Sunt fericit", a declarat Corina la Sport.ro.

"Sunt foarte bucuroasa. Este o medalie olimpica totusi. Trebuie sa continui pe acest drum, sa imi fac lupta mea si sa am incredere in fortele mele. Daca nu esti atent o secunda, totul se poate termina. Dupa ce am obtinut calificarea la jocurile olimpice, mi-am impus sa fiu pe podium. Ma gandeam sa-mi cante imnul, dar asta e", a mai spus Caprioriu.

Corina Caprioriu a implinit 26 de ani in 18 iulie, este originara din Lugoj si legitimata la CSM Cluj, unde se pregateste de 13 ani in cadrul lotului olimpic feminin, cu Florin Bercean. Editia de la Londra a fost prima sa participare la Jocurile Olimpice, incheiata cu medalie de argint. In cariera de la senioare mai are o medalie de bronz mondiala, un aur si un bronz european, plus o pleiada de medalii la alte competitii internationale (9 de aur, 5 argint, 10 bronz).

Caprioriu aduce a treia medalie pentru Romania, dupa aurul castigat de Alin Moldoveanu la tir si argintul Alinei Dumitru la judo.

 


Modifică setările cookies