Ungaria Adam Szalai Nations League

Surpriza Ungaria a pierdut cu Italia și rămâne fără un jucător important: ”A fost ultimul meu meci. Sunt incredibil de dezamăgit”

Ungaria, surpriza campaniei de Liga Națiunilor, a încheiat pe locul doi în Grupa 3 din Liga A.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:26
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 10:26

Maghiarii au fost la înălțime în grupa cu Germania, Anglia și Italia, dar au terminat, în cele din urmă, pe locul doi, după înfrângerea cu Italia de la Budapesta (scor 0-2). 

După acest meci, naționala Ungariei va rămâne fără Adam Szalai (34 de ani), unul dintre ”veteranii” naționalei. Atacantul de la Basel s-a arătat dezamăgit după meci și a spus că va fi ultimul lui meci în tricoul primei reprezentative a maghiarilor.

Se destramă naționala Ungariei: ”A fost ultimul meu meci. Sunt incredibil de dezamăgit”

Presa din Ungaria consideră că retragerea lui Szalai este una ”prematură”. Sunt multe voci care speră ca acesta să se răzgândească.

„Am încercat să mă concentrez pe aceaste 90 de minute. Trebuie să știi care sunt șansele reale, am ratat ocazii uriașe. Sunt foarte dezamăgit. Încă nu pot să trec peste faptul că a fost ultimul meu meci la națională. Un uriaș ”mulțumesc” pentru fani, pentru colegi, pentru staff-ul tehnic. Îmi pare rău că trebuie să spun asta, dar sunt incredibil de dezamăgit”, a spus Adam Szalai, potrivit Nemzeti Sport.

Ungaria a avut un parcurs excepțional în Grupa 3 din Liga A, cu Italia, Germania și Anglia. A obținut zece puncte, trei victorii și un rezultat de egalitate. Ambele înfrângeri ale maghiarilor au fost împotriva Italiei.

Italia a câștigat grupa, cu 11 puncte, și va juca în semifinalele pentru Liga Națiunilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies