edward iordanescu Andrei Ivan Basarab Panduru Nationala

„Nu va mai fi chemat la națională cât e Edi Iordănescu!” Dezvăluire neașteptată: „E mai în formă decât adversarii și nu e chemat, e mare problemă din urmă!”

Edward Iordănescu a anunțat lista jucătorilor convocați la națională pentru meciurile din luna martie din preliminariile EURO 2024. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Martie 2023, 19:56
Data actualizarii: Sambata 18 Martie 2023, 20:00

Selecționerul României și-a ales lotul pentru meciurile cu Andorra și Belarus, primele din preliminariile Campionatului European din 2024. Edward Iordănescu a produs câteva surprize în rândul convocaților, având și debutanți, însă surprize au fost și la capitolul „absențe”. 

Absența lui Ianis Hagi de pe lista preliminară a stranierilor a pornit numeroase discuții, asta și după ce tatăl său, Gheorghe Hagi s-a arătat revoltat de decizia lui Iordănescu, asta în contextul în care selecționerul anunța că mijlocașul lui Rangers este „o piesă importantă pentru națională” când era accidentat. Revenit după accidentare, Ianis nu a intrat în planurile tehnicianului. 

Un alt nume care se află într-o formă bună dar nu a prins lista este Andrei Ivan. Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a vorbit despre decizia selecționerului, arătându-și dezaprobarea față de ea, iar acum apar noi informații. 

Andrei Ivan, 'interzis' la națională în mandatul lui Edward Iordănescu?!

Basarab Panduru a comentat decizia lui Edward Iordănescu de a nu-l convoca pe Andrei Ivan, jucătorul având 13 goluri marcate în acest sezon. Fostul fotbalist a declarat că, cel mai probabil, fotbalistul oltenilor nu va mai fi chemat la națională cât Iordănescu este selecționer, fiind de părere că ar exista un conflict între cei doi.  

„Ivan ar fi meritat, eu zic că da. Are 9 meciuri și 6 goluri, unul singur din penalty. Cred că ar fi meritat. A intrat într-un alt moment al vieții lui fotbalistice, anul ăsta confirmă, după cele 14 marcate anul trecut. Nu a căzut, cam cum se întâmplă cu tot românul. 

Mie mi se pare că e bine. Să facem o comparație mai la obiect. Ce jucători au fost convocați în partea stângă? El în general acolo joacă. 

Să știi de la mine. După părerea mea, Ivan nu va mai fi chemat deloc la națională cât e Edi Iordănescu! Mă face să cred că dacă el e mai în formă decât adversarii pe post și nu e chemat, înseamnă că e o mare problemă din urmă, pe care selecționerul nu i-o spune. 

Dacă nu îl iei acum, cum să îl mai chemi mâine? Nu va mai fi convocat niciodată! Spre asta mă face să mă duc, să cred”, a declarat Basarab Panduru conform gsp.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!