„Nu este lider! Noi aici îi considerăm lideri, dar pentru asta trebuie să o ai în sânge!” Răzvan Lucescu i-a analizat pe doi dintre jucătorii naționalei

Razvan Lucescu Echipa Nationala Razvan Marin Vlad Chiriches Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Iunie 2022, 20:13
Data actualizarii: Vineri 17 Iunie 2022, 20:14

Răzvan Lucescu (53 ani) a vorbit despre naționala României după cele patru meciuri din Nations League. 

Echipa națională a României trece prin cea mai slabă perioadă. Trei înfrângeri umilitoare au înregistrat „tricolorii” în primele patru meciuri din Nations League, două în dubla-manșă cu Muntenegru și una cu Bosnia și Herțegovina. Naționala a câștigat cu Finlanda, 1-0, însă umilințele din înfrângeri au 'șters' cele trei puncte obținute de jucătorii lui Edward Iordănescu. 

Răzvan Lucescu, analiză dură despre Răzvan Marin și Vlad Chiricheș 

Răzvan Lucescu a vorbit despre doi dintre „tricolori”, Răzvan Marin și Vlad Chiricheș, argumentând de ce nu îi consideră lideri în vestiar pe niciunul dintre cei doi. Fundașul lui Sassuolo este și căpitanul naționalei, însă antrenorul lui PAOK nu îl vede potrivit pentru poziția de lider. 

„E vorba despre personalitate, pentru că Răzvan Marin, un jucător foarte bun, a retrogradat la Cagliari. Nu putem vorbi despre un Răzvan Marin lider, personalitate puternică. Şi chiar dacă ar fi fost şi putea să retrogradeze, dar el nu este, el este un jucător individual foarte bun, pe care oricine îl vrea, dar el nu este un lider de echipă.

Despre Chiricheş şi susţin asta de mult, e un jucător bun, dar nu este lider, dar noi aici îi considerăm lideri. Ca să fii lider trebuie să o ai în sânge. Nu avem lideri, iar faptul că ei sunt consideraţi lideri le creează o problemă. Ori pune presiune foarte mare, ori îl duce pe unul sau altul, nu pe Marin, cu siguranţă, în situaţia de a fi superficial, pentru că nu ştie să gestioneze.

Eşti lider, eşti lider, eşti numărul 1, numărul 2 întotdeauna vrea să-l imite pe numărul 1. Numărul 1 e natural, se comportă că aşa simte”, a declarat Răzvan Lucescu la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!