VIDEO EXCLUSIV „Îi plătesc eu salariul lui Pițurcă dacă preia naționala!” Propunere inedită în direct: „Dacă nu califică echipa să mă împușcați!” 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Iunie 2022, 12:05
Data actualizarii: Sambata 18 Iunie 2022, 12:06

Echipa națională a României se află în cel mai slab moment din istorie după primele patru meciuri din Nations League. 

Naționala României a obținut trei înfrângeri în patru meciuri din Nations League, două cu Muntenegru și una cu Bosnia și Herțegovina, reușind să se impună doar în duelul cu Finlanda. Este cel mai slab moment din istoria naționalei, care a căzut până pe locul 54 în clasamentul FIFA, cu șase poziții, situându-se între Arabia Saudită și Burkina Faso. 

Startul în Nations League a reprezentat și debutul lui Edward Iordănescu în meciuri oficiale pe banca naționalei, iar acest lucru a dus la o 'premieră' negativă, fiind primul selecționer care are un start atât de slab, cu o înfrângere și o remiză în meciurile amicale și două înfrângeri în primele meciuri oficiale. 

„Îi plătesc eu salariul lui Pițurcă dacă preia naționala!” Propunere inedită în direct: „Dacă nu califică echipa să mă împușcați!” 

Odată cu umilința cu Muntenegru de pe teren propriu, 0-3, s-a cerut demisia atât selecționerului, cât și conducerii FRF. Cu toate astea, oficialii FRF au postat un comunicat în care anunțau continuitatea selecționerului. 

Dumitru Dragomir a comentat situația la „Ora exactă în sport”, punctând că oficialii FRF au procedat bine, însă spunând că Iordănescu ar fi trebuit să plece de la națională. Totodată, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit și despre un posibil înlocuitor care ar putea ajuta naționala să își atingă obiectivele, dispus să parieze că Victor Pițurcă ar putea califica echipa la turneele finale. 

Mai mult, Dragomir s-a angajat să îi plătească salariul lui Victor Pițurcă la națională timp de un an, sigur că fostul selecționer ar putea obține rezultate. 

„Au procedat bine, pe Iordănescu nu trebuiau să îl dea afară. Dacă pleca el era una, eu i-am recomandat să plece el, nu să fie dat afară. Dar dacă pleca acum le dădea o palmă de neoprit, primeau palme după palme cu plecarea lui Iordănescu, dar în momentul în care nu a plecat Edi, se va pune batista pe țambal și începe iar chinul. 

Trebuie să aducă un profesionist, unul cu performanță în spate, unul cu calificări. Sunt atâția, chiar dacă sunt bătrâni. Dacă au minte, de ce să nu îi pună? Alții afară caută bătrânii, noi îi ducem repede la cimitir. 

Fac un pariu, îi plătesc eu salariul lui Pițurcă, plătesc eu salariul, îi dau 20.000 pe lună, un an de zile. Dacă mai găsesc pe cineva, pe Viorel Păunescu, pe Giovanni Becali, să pună și ei, găsesc eu, îi dăm 40.000. Mă, dacă Pițurcă nu califică echipa, să mă împușcați, mă fraților! Ascultați-mă, omul sfințește locul. Ne-a calificat de trei ori și nu îl pui măcar consilier?

Din tinerii ăștia, Pițurcă scoate sigur 2-3, am exemple. Pe Rareș Ilie de la Rapid, care ar fi trebuit să vină direct la echipa mare. Pe Popescu de la FCSB, pe care antrenorii îl strică dacă nu îi dau educație fotbalistică așa cum trebuie și cel de la Cluj, Petrila, care dacă joacă..au mare valoare”, a declarat Dumitru Dragomir la PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!