EXCLUSIV „Ianis Hagi nu ar putea să fie un lider la echipa națională!” Lupu crede că fiul „Regelui” are alte preocupări

Ianis Hagi Danut Lupu Echipa Nationala Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 13:20
Data actualizarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 13:24

Liechtenstein - România este duminică, de la 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

România a obținut doar o remiză cu Islanda, 0-0, în meciul disputat pe stadionul Ghencea, iar șansele tricolorilor de a-și asigura locul pentru barajul de calificare al Campionatului Mondial 2022 s-au redus considerabil. Elevii lui Rădoi au nevoie de ajutorul nordicilor, care trebuie să o împiedice pe Macedonia de Nord să obțină victoria în ultimul meci.

Deranjat de atitudinea tricolurilor în meciul cu Islanda, Dănuț Lupu este de părere că naționala României nu are un lider care să îi motiveze pe ceilalți jucători. De asemenea, fostul internațional consideră că Ianis Hagi nu poate fi vocea puternică din vestiar de care fotbaliștii au nevoie înaintea unei partide importante.

La echipa națională nu avem un lider. Chiricheș nu e un lider, să nu se supere pe mine. Chivu a fost ultimul lider pe care l-a avut naționala. În afară de fotbalist, trebuie să fii și un tip războinic. 

Cu scuzele de rigoare, cred că Ianis nu ar putea să fie un lider. Îl preocupă prea mult alte lucruri, cum ar fi imaginea lui personală.

Mie jucătorii nu mi-au arătat că-și doresc ca Rădoi să rămână. Ei trebuiau să înțeleagă că prin jocul lor îl determinau pe Rădoi să rămână, nu prin vorbe. Mi s-a părut că nu au sânge în ei”, a declarat Dănuț Lupu la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Clasamentul Grupei J 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!