„Este un motivator de excepție!” Edi Iordănescu, considerat pregătit pentru postul de selecționer 

edi iordanescu FCSB Mihai Stoica Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 23:41
Data actualizarii: Vineri 26 Noiembrie 2021, 23:49

Cu toate că nu a plecat în condiții optime de la FCSB, Mihai Stoica are numai cuvinte de laudă despre Edi Iordănescu.

Contractul lui Mirel Rădoi expiră pe 30 noiembrie 2021, iar, încă actualul selecționer a anunțat că nu va mai continua la echipa națională. Astfel, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță sunt nevoiți să caute un nou antrenor pentru prima reprezentativă. 

După ce au întâmpinat refuzurile lui Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu, oficialii FRF mai au două variantele viabile pentru postul de selecționer: Edward Iordănescu și Adrian Mutu.

Mihai Stoica este de părere că fostul antrenor al FCSB-ului este un tactician desăvârșit. Cu toate că este adeptul muncii zilnice, managerul general al FCSB consideră că Iordănesdu Jr. se poate adapta programului de selecționer. 

Mihai Stoica: „Pregătea la superlativ jocurile”

Îl văd ca pe un om care să muncească zi de zi, pentru că îi place şi e pregătit pentru această meserie, dar îl văd şi ca selecţioner. Are un discurs foarte bine structurat şi în niciun caz nu se poate ca Edi să nu se impună în faţa unui jucător, chiar dacă vorbim despre Chiricheş sau Stanciu. Cred că s-ar potrivi.

Un alt aspect extrem de important este cum pregăteşte jocurile, în funcţie de adversar, iar aici analizele pe care le făcea şi care îmi sunt proaspete în minte erau...nu pot să vorbesc decât la superlativ despre modurile în care pregătea jocurile.

Un aspect foarte important este discursul în faţa jucătorilor şi este un motivator de excepţie. Cred că e o idee bună pe care o au cei de la FRF”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport

În cele 11 meciuri pe care le-a condus de pe margine la FCSB, Edi Iordănescu a bifat 8 victorii, două remize și o înfrângere. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!