moldova - romania nationala romaniei Viorel Moldovan Nationala

VIDEO EXCLUSIV „Dacă jucăm așa, putem ajunge campioni europeni sau mondiali!” Ce a spus un fost internațional român după Moldova - România 0-5

Viorel Moldovan a avut o intervenție telefonică în exclusivitate la Pro Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, după Moldova - România 0-5.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 17:07
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 17:05

România s-a impus categoric în fața Moldovei la Chișinău, în al doilea amical disputat în luna noiembrie. În primul joc de pregătire al „tricolorilor”, naționala a pierdut 1-2, însă și-a spălat „păcatele” cu reprezentativa de peste Prut.

Cu toate acestea, fostul internațional, Viorel Moldovan, a precizat faptul că nu a văzut niciodată o națională mai slabă ca cea a Moldovei, parafrazându-l și pe Vadim Rață, fotbalistul FCSB-ului, după amical.


„Dacă vom juca de asemenea manieră, clar putem să ajungem și campioni europeni sau mondiali, dar să avem totuși în față un adversar de nivelul Moldovei. Nu am văzut o echipă a Moldovei atât de slabă. Și eu am fost șocat la fel ca Vadim Rață care a declarat după meci 'chiar așa mare să fie nivelul?', a spus Viorel Moldovan.

Moldova - România 0-5

„Tricolorii” s-au impus categoric, grație reușitelor lui Olimpiu Moruțan (9'), Denis Drăguș 40'), Alexandru Cicâldău (61'), Daniel Paraschiv (71') și Adrian Rus (88').

Amicalul cu Moldova a fost al doilea meci de pregătire al României în pauza competițională. Naționala a pierdut în prima partidă cu Slovenia, scor 1-2.

Echipele de start în Moldova - România 0-5

ROMÂNIA: Târnovanu – Manea, Rus, Burcă (cpt), Opruț – Olaru, Băluță, Cicâldău – Moruțan, Pușcaș, Drăguș

  • Rezerve: Moldovan, Popa – Vătăjelu, Nedelcearu, Ștefănescu, Petrila, Pantea, M. Marin, Paraschiv, Drăgușin, Cordea, Sefer, Păun, Boloca

MOLDOVA: Celeadnic – Platica, Dumbravanu, Bolohan, Armaş, Reabciuk – Rață, Moțpan, Ioniţă (cpt) – Postolachi, Damașcan

  • Rezerve: Avram, Railean – Ștefan, Dros, Plătică, Caimacov, Iovu, Jardan, Stînă, Iosipoi, Revenco, Țurcan, Clescenco, Cojocari
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies