"Vrem sa castigam in Kazahstan!" Mesajul lui Chipciu pentru Razvan Marin: "Sa joace cat mai bine si sa ajunga la Steaua!"

Autor: Sport.ro
Luni 10 Octombrie 2016, 16:03

	"Vrem sa castigam in Kazahstan!" Mesajul lui Chipciu pentru Razvan Marin: "Sa joace cat mai bine si sa ajunga la Steaua!"

Romania joaca in Kazahstan marti de la ora 19.00

Romania va evolua marti seara in preliminariile Campionatului Mondial din 2018 in Kazahstan acolo unde Polonia nu a putut obtine decat un egal in prima etapa a preliminariilor, scor 2-2. Acelasi rezultat l-a obtinut si Steaua in urma cu 2 ani cand a jucat contra celor de la Aktobe, meci in care Alex Chipciu a jucat 89 de minute. Chipciu a marcat apoi la retur in victoria cu 2-1 a Stelei.

"Noi vrem sa castigam meciul indiferent de scor, cred ca vom avea un meci foarte dificil. Cred ca ne-am adaptat destul de repede la vremea de aici, nu ne-a fost foarte greu, suntem fotbalisti profesionisti.

Legat de lovitura de la meciul cu Armenia, ma simt bine, am crezut ca e ceva mai grav, dar sunt bine.

Tin minte ca am avut meciuri foarte grele (in urma cu 2 ani) atat aici, cat si in Romania. Noi speram sa castigam acum, nu stiu daca vor semana meciurile foarte mult si daca va conta ca vom juca pe un teren sintetic.

Avem jucatorul poate cel mai important de la noi accidentat, pe capitanul Chiriches, cred ca e doar o conjunctura ca s-au accidentat si Mkhtaryan si golgheterul Kazahstanului, e bine pentru noi" a spus Alex Chipciu.

Intrebat daca Daum a ales sa foloseasca mai multi fosti colegi de la Steaua la meciul cu Armenia, Chipciu a spus: "Cred ca a fost o coincidenta, nu cred ca s-a gandit nimeni sa fie folositi mai multi jucatori pentru ca se cunosc ca au jucat impreuna la Steaua.

Pe mine a fost bine pentru ca am jucat cu Latovlevic, ne stiam si de la Steaua si de cand veneam multi la nationala de la Steaua. Steaua a dat mereu foarte multi jucatori in istoria echipei nationale".

"Razvan Marin este un jucator foarte bun. Imi place foarte mult de el. Are o educatie foarte buna. Este genul de jucator de care fotbalul din Romania are nevoie pentru a progresa. Ii doresc sa joace cat mai bine si sa ajunga la Steaua" a mai spus Chipciu.

Epopeea spitalului modular de la Lețcani. Din cele 250 de paturi prevăzute, jumătate nu au loc înăuntru
BRAT
Modifică setările cookies