Victor Pițurcă știe cine ar putea fi o soluție pentru postul de selecționer al României

Victor Piturca Mirel Radoi nationala romaniei Nationala Victor Pițurcă
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:31
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:30

România a ajuns până în optimile Campionatului European din 2024, găzduit de Germania și transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

După ce i s-a încheiat reprezentativei turneul final din Germania, au tot existat discuții despre postul de selecționer al României, mai ales că lui Edward Iordănescu îi expiră înțelegerea contractuală cu Federația Română de Fotbal (FRF).

Victor Pițurcă știe cine ar putea fi o soluție pentru postul de selecționer al României

Victor Pițurcă, ultima dată antrenor la Universitatea Craiova în 2020, a fost întrebat dacă Mirel Rădoi ar fi o variantă pentru FRF în ce privește postul de selecționer care, dacă Iordănescu refuză prelungirea, va rămâne vacant.

Fostul tehnician a evidențiat că Rădoi ar fi o soluție pentru națională, dar a adus aminte de faptul că antrenorul a ”clacat” în ultimul mandat. Mirel Rădoi a rezistat doi ani la prima reprezentativă.

”Nu mă pricep, cei care aleg sunt foarte importanți. Pe ei trebuie să-i întrebați. Ar fi o soluție, dar el a clacat”, a spus Victor Pițurcă, potrivit DigiSport.

România - Olanda 0-3

Tricolorii au început în forță confruntarea de la Munchen, dar olandezii au fost mai eficienți. Cody Gakpo a deschis scorul în minutul 20, după ce l-a ridiculizat pe Andrei Rațiu și l-a învins pe Florin Niță cu un șut la colțul scurt. 

În actul secund, jucătorul de la Liverpool l-a mai pus la punct o dată pe Florin Niță, dar reușita a fost invalidată de VAR, din cauza unei poziții de ofsaid.

Spre final, olandezii au turat motoarele și au marcat de două ori în 10 minute. Malen majorat diferența în minutul 83, după o acțiune pe cont propriu a lui Cody Gakpo, ca același Malen să închidă tabela de marcaj la 3-0, în 90+3.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!