VIDEO EXCLUSIV Înainte de Spania - Germania, puștiul Lamine Yamal și-a dezvăluit idolul. Surpriză! Nu e Lionel Messi

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:25
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 16:29

Germania găzduiește Spania, în cel mai așteptat sfert de finală de la UEFA EURO 2024. Meciul e vineri, de la ora 19:00, în direct și în exclusivitate la PRO TV și pe VOYO!

Spania - Germania este sfertul de finală așteptat de toată lumea la UEFA EURO 2024.

Meciul-eveniment, transmis în direct și în exclusivitate de PRO TV și VOYO vineri, 5 iulie, de la ora 19:00, poate consemna și primul gol înscris de Lamine Yamal în turneele finale.

  • Lamine Yamal, în vara lui 2023

Lamine Yamal îl idolatriza pe Neymar Jr.

La 16 ani și 11 luni, extrema dreaptă a echipei iberice a devenit cel mai tânăr jucător din istoria campionatelor europene de fotbal.

Lamine Yamal va împlini 17 ani cu o zi înaintea zilei marii finale a Europeanului din Germania și speră ca turneul să îl împiedice din a-și sărbători ziua de naștere într-un mod extravagant, deoarece, pentru moment, prioritizează eforturile depuse pentru naționala spaniolă. 


Rezumatul optimii EURO 2024, Spania - Georgia 4-1

„Messi? Nimeni nu se poate compara cu el. Am spus-o mereu: e cel mai bun din istorie.”

Înainte de Spania - Germania, sfertul-nebun programat la Stuttgart, Lamine Yamal a dezvăluit că Lionel Messi nu este idolul său. Acesta este Neymar Jr., notează presa iberică. 

„Messi? Sunt comparații pe care lumea le face, dar nimeni nu se poate compara cu Messi. Încerc să îmi fac jocul și să mă bucur de el fără presiune. Am spus-o dintotdeauna: Messi e cel mai bun din istorie,” a declarat Yamal pentru El Chiringuito

„Neymar m-a făcut să urmăresc meciurile Barcelonei. Mă distram făcând asta, era un spectacol și o plăcere să îl văd jucând fotbal,” a adăugat Yamal, într-un interviu acordat Mundo Deportivo

În dimineața zilei de vineri, 5 iulie, Lionel Messi a ratat un penalty împotriva Ecuadorului, în sferturile Copei Americii. Din fericire pentru el, adversarii au ratat două lovituri de departajare, astfel ratarea sa nu a cântărit decisiv în detrimentul Argentinei. 


Spania - Italia 1-0 | Șut spectaculos al lui Yamal. Donnaruma părea învins

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!