Veste TERIBILA pentru Chiriches dupa accidentare. Ultimul anunt facut la Napoli dupa ce a fost operat

Marti 11 Septembrie 2018, 14:16

	Veste TERIBILA pentru Chiriches dupa accidentare. Ultimul anunt facut la Napoli dupa ce a fost operat

Vlad Chiriches a fost operat cu succes de doctorul Mariani, dupa ce ultimele investigatii au confirmat temerile medicilor.

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Capitanul nationalei a avut o ruptura a ligamentului incrucisat anterior de la genunchiul stang si a primit aseara estimarile de recuperare ale staff-ului medical. Astfel, Il Matino scrie ca Chiriches va sta pe tusa intre 6 si 8 luni. Pentru Napoli, scenariul e cunoscut. Inaintea lui Chiriches, la fel au patit Milik si Ghoulam. Napoli nu va transfera pe nimeni pentru a-i lua locul romanului in lot. Maksimovic va fi prima rezerva de fundas central, iar ca optiune secundara Ancelotti il are pe pustiul Luperto.

Chiches a rezistat doar 31 de minute in teren la partida cu Muntenegru. A parasit terenul accidentat dupa o schimbare de directie. Desi initial parea sa fie vorba doar de o entorsa a genunchiului, analizele amanuntite au aratat afectarea serioasa a ligamentelor de la genunchiul stang.


 

Citeste si:

Romania

Vlad Chiriches

RADET, o anchetă despre prostie şi corupţie. Cât valorează apa pierdută în subsolul Bucureștiului
BRAT