Marti 11 Septembrie 2018, 14:16

Veste TERIBILA pentru Chiriches dupa accidentare. Ultimul anunt facut la Napoli dupa ce a fost operat


	Veste TERIBILA pentru Chiriches dupa accidentare. Ultimul anunt facut la Napoli dupa ce a fost operat

Vlad Chiriches a fost operat cu succes de doctorul Mariani, dupa ce ultimele investigatii au confirmat temerile medicilor.

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 14 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Capitanul nationalei a avut o ruptura a ligamentului incrucisat anterior de la genunchiul stang si a primit aseara estimarile de recuperare ale staff-ului medical. Astfel, Il Matino scrie ca Chiriches va sta pe tusa intre 6 si 8 luni. Pentru Napoli, scenariul e cunoscut. Inaintea lui Chiriches, la fel au patit Milik si Ghoulam. Napoli nu va transfera pe nimeni pentru a-i lua locul romanului in lot. Maksimovic va fi prima rezerva de fundas central, iar ca optiune secundara Ancelotti il are pe pustiul Luperto.

Chiches a rezistat doar 31 de minute in teren la partida cu Muntenegru. A parasit terenul accidentat dupa o schimbare de directie. Desi initial parea sa fie vorba doar de o entorsa a genunchiului, analizele amanuntite au aratat afectarea serioasa a ligamentelor de la genunchiul stang.


 

Planul lui Dragnea după victoria de la CEX. "Nu putem să o ţinem aşa la nesfârşit"