VERDICTUL lui Piturca in cazul Mutu! Declaratia care ii poate DESCHIDE drumul catre nationala:

Selectionerul a dat impresia ca il poate rechema pe Adi Mutu la nationala.

Mutu nu mai vine la nationala dupa un conflict mai vechi cu Victor Piturca. Acesta a fost alimentat de discutiile dintre cei doi din urma cu doar cateva luni.

Atunci, Mutu a spus ca Piturca are metode invechite si l-a acuzat pentru modul in care conduce prima reprezentativa a Romaniei.

"SA NU MA MAI INTREBATI!"

"De Mutu sa nu ma intrebati, am spus deja ce se intampla cu el. Nu e nicio suparare cu el, am spus eu ca e suparare? L-am iertat dupa ce a iesit cu Tamas, pe Tamas l-am chemat din nou, nu asta e problema. A mai fost un baiat cu ei, dar el s-a retras singur de la nationala", a spus Piturca la conferinta de presa.

"El ii coopta pe ceilalti din 'staff-ul' lui", a spus Piturca, referitor la Mutu.

Miza ramane, desigur, golul care ii mai trebuie lui Mutu pentru a trece in clasamentul celor mai buni marcatori all-time din istoria nationalei. Are 35 de reusite, la fel ca Hagi, iar o eventuala convocare, in care ar putea marca, il va face golgheterul Romaniei.

Adi Mutu joaca in prezent la Petrolul, are evolutii bune, insa nu a fost convocat la prima partida din preliminarii, cu Grecia. El are 35 de ani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Dezastru în trenurile CFR. Oamenii călătoresc în condiții inumane, fără aer condiționat și în mizerie
BRAT
Modifică setările cookies