VERDICTUL lui Piturca in cazul Mutu! Declaratia care ii poate DESCHIDE drumul catre nationala:

Selectionerul a dat impresia ca il poate rechema pe Adi Mutu la nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Septembrie 2014, 17:01
Data actualizarii: Joi 11 Septembrie 2014, 17:18

Mutu nu mai vine la nationala dupa un conflict mai vechi cu Victor Piturca. Acesta a fost alimentat de discutiile dintre cei doi din urma cu doar cateva luni.

Atunci, Mutu a spus ca Piturca are metode invechite si l-a acuzat pentru modul in care conduce prima reprezentativa a Romaniei.

"SA NU MA MAI INTREBATI!"

"De Mutu sa nu ma intrebati, am spus deja ce se intampla cu el. Nu e nicio suparare cu el, am spus eu ca e suparare? L-am iertat dupa ce a iesit cu Tamas, pe Tamas l-am chemat din nou, nu asta e problema. A mai fost un baiat cu ei, dar el s-a retras singur de la nationala", a spus Piturca la conferinta de presa.

"El ii coopta pe ceilalti din 'staff-ul' lui", a spus Piturca, referitor la Mutu.

Miza ramane, desigur, golul care ii mai trebuie lui Mutu pentru a trece in clasamentul celor mai buni marcatori all-time din istoria nationalei. Are 35 de reusite, la fel ca Hagi, iar o eventuala convocare, in care ar putea marca, il va face golgheterul Romaniei.

Adi Mutu joaca in prezent la Petrolul, are evolutii bune, insa nu a fost convocat la prima partida din preliminarii, cu Grecia. El are 35 de ani.

Modifică setările cookies