EXCLUSIV Verdict despre convocarea lui Horațiu Moldovan la EURO 2024

Horatiu Moldovan EURO 2024 nationala romaniei Victor Becali Nationala Horațiu Moldovan
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 20:11
Data actualizarii: Miercuri 10 Aprilie 2024, 20:10

Naționala României a obținut calificarea la Campionatul European din 2024, care se vede la PRO TV, Pro Arena și VOYO vara viitoare.

Selecționata lui Edward Iordănescu va face parte din Grupa E, alături de Ucraina (17 iunie, ora 16:00), Belgia (22 iunie, ora 22:00) și Slovacia (26 iunie, ora 19:00).

Verdict despre convocarea lui Horațiu Moldovan la EURO 2024

Horațiu Moldovan a apărat poarta naționalei în preliminarii și a fost un pion important în angrenajul selecționerului Iordănescu Jr. în securizarea calificării la EURO 2024.

Victor Becali susține că este dificil ca în clipa de față Moldovan să fie scos din poarta tricolorilor, chiar dacă la Atletico Madrid nu evoluează și este rezerva lui Jan Oblak.

De asemenea, impresarul a vorbit și despre ceilalți jucători români care sunt legitimați la cluburi din străinătate, dar care nu prind atât de multe minute asemenea fotbaliștilor din campionatul intern.

”La noi toți selecționerii când au venit au spus că jucătorii care nu evoluează nu vor fi convocați. Ori să spunem acum că în ultimele etape Drăgușin a jucat, conjunctura a făcut că s-a accidentat titularul. 

Ianis nu a prea evoluat, dar la echipa națională când a venit și-a făcut treaba. Nu avem evoluții spectaculoase ale unor jucători în campionatul nostru ca să le poată lua locul celorlalți.

Oricine ar fi antrenor, sigur, declarațiile sunt declarații, dar când ești pus în fața faptului împlinit este cu totul și cu totul altceva. Moldovan... E greu să-l mai schimbi cu altcineva după calificare”, a spus Victor Becali într-un interviu pentru Pro TV și Sport.ro.

  • Pentru România urmează două jocuri de pregătire înainte de debutul la Campionatul European din 2024, găzduit de Germania. Tricolorii o vor înfrunta pe Bulgaria pe 4 iunie și pe Liechtenstein trei zile mai târziu
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!